سالاد برنج رنگی که ترکیبی از میوه‌ها و سبزیجات بسیار خوش‌رنگ و خوشمزه است، طعمی شگفت‌انگیز و جدید دارد. این سالاد جدید را می‌توانید به سادگی در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به دلیل تنوع سبزیجات و میوه‌جاتی که در این سالاد استفاده شده‌است، سالاد برنج رنگی ارزش غذایی بالایی دارد و بسیار مقوی است و در عین حال سیر کننده نیست بلکه بسیار اشتها آور است.

طرز تهیه سالاد برنج رنگی 

آموزش سالاد برنج

سالاد برنج فرانسوی

در این قسمت از دلبرانه یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد  برنج فرانسوی که بسیار مقوی و پر انرژی است را برای شما عزیزان قرار داده ایم .

مواد لازم:

آب ۲ لیوان
برنج ۱ لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
نخود فرنگی پخته ۲ لیوان
کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
سس مایونز ۳/۴ لیوان
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق
ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان
تن ماهی جوشانده ۱ قوطی
شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:

آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

 بعد از سالاد یه غذای حسابی می چسبه و اون غذای حسابی چیزی نیست جز خورشت فسنجون که کاملا جا افتاده باشه و به مرحله ارائه رسیده باشه و این لذت را تمام میکنه .سالاد سبزیجات یکی از سالادهای خوشمزه است که شما با هر سبزی که در منزل داشته باشید و علاقه داشته باشید می توانید تهیه کنید.در این سالاد نیاز نیست که حتما کاهو در دسترستان باشد هر سبزی که در منزل 

است از سبزی خوردن گرفته تا قارچ و انواع فلفل دلمه ای می تواند در این سالاد به کار برده شود .آنچه که در این سالاد مهم است سس آن است که طرز تهیه آن را برای شما بازگو می کنیم.این غذا یک نوع سالاد ایتالیایی ست که رژیمی می باشد و بسیار سالم و کم کالری ست و برای شام و همچنین به عنوان پیش غذا می تواند یک گزینه بسیار خوب باشد. یکی از موادی که باعث می شود ط

سالاد سبزیجات

عم این سالاد متفاوت شود زیتون است. منشاء درخت زیتون احتمالا منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است زیتون معمولا در اوائل تابستان شروع به گل دادن می کند و میوه آن کم کم ظاهر می شود . در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد . زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است .ترکیبات مختلف در زیتون نه تنها به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدانی عمل میکنند بلکه دارای خاصیت ضد التهابی نیز هستند. این عوامل باعث کاهش التهاب در بدن میشوند. مصرف زیتون باعث کاهش درد و التهاب در مفاصل، ماهیچهها، قسمتهای آسیب دیده،تاندونها و اندامهای مختلف بدن میشود.


ازغذاهای خوشمزه ولذیذ لذت ببرید سالاد ,زیتون ,برنج ,تهیه ,فلفل ,قاشق ,سالاد برنج ,برنج رنگی ,داشته باشید ,باعث کاهش ,غذای حسابی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شماره خاله ادبی یک نفر تمام سعی‌ش را کرد که اینجا بماند اجاره روزانه آپارتمان مبله آیفون تصویری 123 فیلم دست ساز های چوبی چوبلو